вівторок, 23 квітня 2024 р.
🥞Професія пекаря цікава і почесна, вона поширена усюди і потрібна всім. 🥞Асортимент хлібобулочних виробів, що випікає пекар, широкий і різноманітний. Серед виробів, що випікають, є і такі, виробництво яких поки що не вдалося повністю механізувати. Тому в пекарній справі дуже потрібні умілі руки. 🥞Досвідчений пекар - спостережливий і уважний. 🥞Головне в його роботі - зацікавленість, відповідальне ставлення до своїх виробничих обов'язків, фізичне загартування, витривалість. 🥞Отримати професію пекаря можна в Грицівському вищому професійному училищі №38.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар