вівторок, 9 квітня 2024 р.

🍮Популяризація української та регіональної кухні є важливим завданням для збереження культурної різноманітності, яке сприяє формуванню усвідомлення та поваги до гастрономічних традицій Хмельниччини. 🍮Саме з питання укладання збірника "Автентичні страви рідного краю " розпочала засідання голова методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професії «Кухар; пекар» Олена Васільєва-Гаврилюк. 🍮Було детально обговорено вимоги до змісту та оформлення рецептів автентичних страв, терміни підготовки фото- та відеоматеріалів. 🍮Далі методист Катерина Дзьобань зробила акцент на умовах проведення ще двох конкурсів: "Планета ІТ"💻, обласної виставки кращих творчих робіт учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти🥐.

Немає коментарів:

Дописати коментар